Sponsoren

 

Volg ons op Twitter
Like ons op Facebook

 

JeeBee Dictee

Op vrijdag 22 september 2017 vond het twaalfde JeeBee Dictee plaats in de Eusebiuskerk te Arnhem. Het JeeBee Dictee is hét evenement waar (jonge) advocaten (uit binnen- en buitenland) en zittende en staande magistraten uit verschillende arrondissementen elkaar treffen om hun schriftelijke juridische kennis te testen op een competitieve  doch gezellige manier!

Ieder jaar wordt het dictee door een prominent jurist opgesteld en voorgedragen. De voorgaande jaren is het dictee opgesteld door prof. mr. Roel Schutgens, hoogleraar Algemene Rechtswetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Gelderland, prof. mr. Ybo Buruma, raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden, en prof. mr. Paul Vegter, Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden en hoogleraar penitentiair recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Afgelopen jaar droeg prof. mr. dr. J.B. Wezeman het dictee voor. Prof. mr. dr. J.B. Wezeman is decaan van de faculteit Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en hoogleraar Handelsrecht en Ondernemingsrecht.

Deelname aan het dictee is zowel individueel als in teamverband mogelijk. Een team kan bestaan uit vier tot acht personen. Na afloop van het dictee is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een borrel en het diner. Ook student-stagiairs, (kandidaat-)notarissen en juridisch (student-)medewerkers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het dictee en de aansluitende festiviteiten.

Sponsoren