Lustrum 2024

IIe Lustrum: de Jonge Balie Gelderland ontmaskert

In de maanden april en mei van dit jaar vieren we het tienjarig bestaan van onze vereniging - na een fusie tussen Arnhem en Zutphen - graag met elkaar. Daarbij staat we ook stil bij het feit dat de Jonge Balie al veel langer bestaat; op 5 april 1982 is de Jonge Balie Arnhem namelijk al opgericht. Zouden er nog advocaten in functie zijn die er toen bij waren? Vast! Laten we eens zien of we ze kunnen ontmoeten bij de viering van dit Lustrum. 

Met het thema de Jonge Balie Gelderland ontmaskert geven we jullie allemaal de gelegenheid om jullie ware aard te laten zien. Hebben we niet de beste tijd als we gewoon zijn wie we zijn? Geen zin in deep fakes, instafilters en tiktok-reels. We doen niet aan fake news en we denken niet in hokjes.

We hebben locaties en activiteiten voor jullie in petto die ontmaskeringen faciliteren en die tot de verbeelding spreken. Zie hiernaast voor de volledige lustrumagenda. Details over deze activiteiten volgen nog. 

Blijf op de hoogte via LinkedIn

Via de pagina IIe LUSTRUM Jonge Balie Gelderland | Groepen | LinkedIn houden we jullie op de hoogte van het programma, de kaartverkoop en andere ontwikkelingen.

Als lid van de Jonge Balie Gelderland heb je inmiddels een uitnodiging ontvangen om lid te worden van deze pagina. Kijk dus even snel naar die pushmeldingen van LinkedIn of de uitnodiging er tussen staat om niets te missen van het IIe Lustrum.

Geen uitnodiging ontvangen? Druk dan zelf op de knop om lid te worden.

Sponsoren

De Jonge Balie Gelderland bedankt de volgende sponsoren voor het mede mogelijk maken van het lustrum 2024: Ross AdvocatenGroot & Evers gerechtsdeurwaardersDAAN Advocatuur & NotariaatDirkzwager legal & taxOMVR advocatenRijssenbeek AdvocatenNysingh advocaten en notarissenHekkelman advocaten | notarissenDe Kempenaer Advocaten en Lexman Advocaten!

flyer_programma_IIe_Lustrum_JBG.PNG