Groot & Evers Jonge Balie Reis

Groot & Evers Jonge Balie Lustrumreis 2024: Berlijn

Vrijdag 23 februari jl. is tijdens de bekendmakingsborrel bij De Waagh in Nijmegen de bestemming van de komende editie van de Groot & Evers Jonge Balie Reis bekendgemaakt. Dit jaar mogen we ons opmaken voor een gezellige treinreis naar de altijd bruisende hoofdstad van onze oosterburen: Berlijn!

Het belooft weer een prachtreis te worden waar je absoluut bij wilt zijn. Schrijf je dus snel in voor deelname aan de reis door het invullen van onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met vrijdag 8 maart. Voor deelname aan de reis wordt éénmalig een eigen bijdrage van € 350,- exclusief btw in rekening gebracht.  

Het aantal mensen dat mee kan met de reis is (helaas) niet onbeperkt. Indien het aantal aanmeldingen het maximum aantal mogelijke deelnemers overschrijdt, zal deelname bepaald worden met een loting door een notaris. Zie onze e-mail van 9 februari 2024 voor een uitleg van het lotingssysteem dat in dat geval gehanteerd wordt. Na de loting ontvang je uiterlijk 12 maart a.s. een bericht van ons waarin staat of je wel of niet ingeloot bent voor de reis.

Ben je ingeloot maar wil of kan je toch niet mee? Meld dit dan zo snel mogelijk door te mailen naar jbreiscommissie2024@gmail.com. Kosteloos afmelden kan tot en met uiterlijk 22 maart a.s. Meld je je na die datum af, dan blijf je in beginsel de volledige eigen bijdrage van € 350,- exclusief btw verschuldigd.

IMG-20240227-WA0002.jpg

De inschrijvingen voor de Groot & Evers Jonge Balie Lustrumreis 2024 zijn inmiddels gesloten. De mensen die zich tijdig hebben ingeschreven ontvangen uiterlijk 12 maart 2024 een bericht van ons waarin staat of ze mee mogen. Naamsponsor

Dit jaar wordt onze buitenlandreis gesponsord door Groot & Evers!

Groot & Evers is een deurwaarderskantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Zij zijn actief in het hele land en werken graag voor verschillende opdrachtgevers. Ze hechten waarde aan snelheid en zorgvuldigheid en zijn in dat kader ook een geliefde sparringpartner van advocaten. Je kunt - naast de gebruikelijke deurwaarderswerkzaamheden - ook bij hen terecht voor het stellen van vragen omtrent de praktische uitvoering van deze werkzaamheden. Voor meer informatie, zie hun website.

Logo_GE.png


Fotoimpressie (Boedapest 2023)

JB-Reis-foto-1.jpg
JB-Reis-foto-4.jpg
JB-Reis-foto-2.jpg
JB-Reis-foto-5.jpg
JB-Reis-foto-3.jpg
JB-Reis-foto-7.jpg
JB-Reis-foto-6.jpg
JB-Reis-foto-8.jpg