Lawlands en Landelijke Pleitwedstrijden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal evenement
Datum
14 jun. 2024
Locatie
Utrecht

Lawlands en Landelijke Pleitwedstrijden

De Jonge Balie Midden-Nederland nodigt (ook) jullie verder uit om op 14 juni 2024, wanneer de hele wereld zijn ogen heeft gericht op het Europees Kampioenschap voetbal, deel uit te maken van een buitengewoon spektakel dat net zo opwindend is als een last-minute doelpunt: de Landelijke Pleitwedstrijden 2024!

De winnaars van de Plaatselijke Pleitwedstrijden nemen het die dag tegen elkaar op in de rechtbank Midden-Nederland waarbij zij alles uit de kast moeten halen om de kritische jury ervan te overtuigen dat zij de titel ‘Beste Pleiter van Nederland van 2024’ verdienen. 

Na afloop van de pleitwedstrijden zal het Lawlands Festival met als thema 'Oranjekoort, met gestrekt been erin?' losbarsten in Sonnenborgh in Utrecht. Trek je mooiste (oranje) festivaloutfit aan om samen onder het genot van een hapje, drankje en muziek het festivalseizoen af te trappen!

Zet vrijdag 14 juni 2024 dus groots in je agenda en koop nu hier een kaartje! Let op: de kaarten zijn gelimiteerd beschikbaar. Meld je dus snel aan, want vol = vol! 

Vragen? Mail naar landelijkepleitwedstrijden@jongebaliemn.nl